Bra Fighting Filmer inom: MMA, Wing Chun och Pencak silat.

IP Man (2008)

Mäktig kinesisk fighting film. Filmen porträtterar Ip Man (Donnie Yen) som var Bruce Lees tränare. Fightingstylen i filmen är Wing Chun.

Never Back Down (2008)

Motivationshöjande MMA-film. Jake Tyler (Sean Faris) har precis flyttat till Florida. Där hamnar han i bråk med skolans MMA-mästare på en fest och får storstryk. Jakes klasskompis Max ger dagen efter Jake en DVD-film om just MMA och skriver även adressen till en MMA-klubb på baksidan av DVDn.

Warrior (2011)

I familjen Conlon är alla fighters. Den yngsta sonen Tommy (Tom Hardy) flyttar hem till sin pappa (Nick Nolte) för att träna inför en MMA-turnering. Samtidigt kämpar hans äldre bror med dålig ekonomi, och överväger att gå in i buren igen. Deras vägar kommer oväntat att korsas igen.

Boyka: Undisputed (2016)

Boyka (Scott Adkins) siktar på att fightas i de stora MMA-galorna. När en dödsolycka i ringen inträffar börjar han ifrågasätta allt han står för.

The Raid 2 (2014)

Mäktig indonesisk fighting film. En kort tid efter den första razzian går Rama (Iko Uwais) undercover i Jakarta, för att ta ner syndikatet och avslöja korruptionen inom hans egen polisstyrka. Fightingstylen i filmen är Pencak silat.

Bloodsport (1988)

Den amerikanska militären Frank W. Dux (Jean Claude van Damme) åker till Hongkong för att medverka i en hemlig och illegal kampsportsturnering. Filmen innehåller många olika fightingstilar.